maanantai 12. kesäkuuta 2017

Ketä me ollaan?

Ennen kuin alan kirjoittelemaan enemmän meistä, niin haluan kertoa ketä me oikeastaan ollaan.  Eli, laumaani kuuluu, minun Maijun lisäksi prahanrottakoira Lyyli ja bordercollie Halise.

Lyyli tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja se on ihan äärettömän ystävällinen. L iloitsee kaikista ja kaikesta ja häntä heiluu aina kun hän ei nuku. Ihana pakkaus, oikea läheisyydenkipeä sylikoira.
Prahanrottakoira Lyyli sitten taas liittyi laumaamme heinäkuussa 2015. Lyyli on nyt siis pari vuotias, ehkä maailman ystävällisin, avoimin ja luottavaisin koira. Parasta mitä Lyyli tietää on ehdottomasti nukkuminen ja lämpimät pehmoiset paikat mihin voi kärpertyä unille. Paidan sisällä nukkuminen on muodostunut Lyylin lempparipaikaksi ja sinne hän usein vaatiikin päästä nukkumaan. L on n. 25cm korkea ja painaa alle kaksi kiloa. Tosi hentorakenteinen (toisin sanoen Nirso-Kerttu), ja kevyt, jonka kanssa saa olla varuillaan ettei jää isompien runnomaksi. Hyvin on Lyyli oppinut varomaan ja väistämään itsekin. 
Lyyli on kauhean fiksu ja oppii nopeasti uusia asioita. Kävimme keväällä agilityn alkeiskurssin ja putki muodostui Lyylin erikoistaidoksi, hän oli siitä niin kovin innoissaan! 
L on lähinnä meillä seurakoirana, mutta kulkee kyllä metsälenkeillä mukana ja välillä harrastuksissakin. Useimmiten Lyyli vaan mieluummin valitsee lämpimän peiton harrastamisen sijaan ;) Kuka nyt kovalla lattialla haluaisi istua?
Halise on meidän lauman uutukainen, kauan ja hartaasti toivottu lisä laumaamme. Halise saapui meitä ilostuttamaan 4.6, 10 viikon ikäisenä. Halise palautui kasvattajalleen oltuaan viikon verran ensin ensimmäisessä kodissaan, joten siksi hän saapui meille vasta 10 viikon ikäisenä. 
Viikon tutustumisen jälkeen voi vaan todeta, että ihan uskomattoman ihana ja hyvähermoinen pentu. Erityisesti sietää ja kestää hyvin erilaisia ääniä. Paljon ollaan ehditty jo viikon aikana erilaisia tilanteita kokemaan ja hienosti hän on kaikesta suoritutunut. Ensimmäisestä viikosta kirjoittelen ihan oman tekstin, joten siihen sitten myöhemmin.. 
Mutta kaikinpuolin Halise vaikuttaa juuri sopivalta meidän laumaan ja olemme olleet kovin tyytyväisiä. -Maiju ja meijän lauma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti